p  a  u   L  E  G  E  L  a  n  d

 

 

Verrassing

 

Verrassing 1:
bestond uit het ontvangen van een attentie zolang de voorraad strekte.
Die voorraad strekte verrassend kort, zodat u er deze keer net naast vist.

Laat dat u echter er niet van weerhouden om mij te laten weten wat u van deze site en het werk dat erop te zien is vindt. U wordt daar nooit slechter van. De reacties worden niet op de website gezet, dus schrijft u uw mening onomwonden op alstublieft.

 Verrassing 2:
Ik ben dol op titels, dat weet u inmiddels misschien. De productie van mijn werk is groter dan de productie van mijn titels. Vaak gaat het samen, maar toch niet altijd. Sommige werken wachten geduldig, andere hebben er snel een nodig, bijvoorbeeld omdat ze zo goed als verkocht zijn. Als u een voorstel indient stemt u er automatisch mee in dat de titel door mij vrij van copyright toegepast kan worden. Mocht ik van de voorgestelde titel gebruik maken  verdient u daarmee een verrassing.

Verrassing
3:
Ik ben al langere tijd op zoek naar een catalogus die alleen grotesken behandelt. (Zie evt. afbeeldingen onder Nu-Gezien) Sinds mijn tripje naar Rome eind februari 2006 is dat weer actueel. Geef mij de gouden tip en u ontvangt een speciaal in het atelier vervaardigd verrassinkje.

Verrassing 4:
Vanaf december 2006 is er in de westerse wereld en omgeving een cartoonist bij: Djel
Echt lollig is ie nog niet, omdat ie nog maar aan het begin staat van de ellende die over 'm heen gaat komen.
Geef 'm eens een zetje in de goeie richting en maak een kutopmerking.
Komt er een heuse Djel-cartoon van is de eerste druk (computerprint) voor u.

 

Voorstellen kunnen doorgegeven worden aan:

E-mail

 (klikken)