p  a  u   L  E  G  E  L  a  n  d

 

Grafiekabonnement
 

Het Grafiekabonnement zoals dat tot en met 2010 is uitgegeven is gestopt.

Atelier Legeland ontwikkelt op dit moment een nieuwe vorm voor het abonnement.
Onder de NU pagina van deze website zult u daarover informatie kunnen vinden, zodra er een inschrijfmogelijkheid is.
Oud abonnees worden per post op de hoogte gebracht van de mogelijkheid zich in dit nieuwe avontuur te storten.


Per jaar ontvangt de abonnee minimaal 4 bladen grafiek van het formaat A4. De oplage is 15.
De prijs wordt jaarlijks vooraf vastgesteld en is zo laag dat sommige abonnees niet eens in de gaten hebben dat ze iets moeten betalen. Het is dan ook, van mijn kant tenminste, niet het doel van dit abonnement om er direct veel mee te verdienen. Abonnees worden via actuele en originele prenten op de hoogte gehouden van wat er in het atelier gebeurt. De grafiek wordt altijd begeleid door eigen teksten. Sommige abonnees menen daar een uitleg in te ontdekken anderen hebben de blaadjes al achter hun holle kiezen nog voordat ze het goed gelezen hebben, weer anderen eten liever de grafiek op. Abonnees zijn voor mij een heel apart volkje.
Iedere abonnee ontvangt daarom ook een stevige omslagdoos om alles veilig in te bewaren. daarin passen gemiddeld drie jaargangen.
De abonnee ontvangt van elke prent steeds hetzelfde oplagenummer.

Voor verdere informatie over het grafiekabonnement (zoals prijs, beschikbare oplagenummers , het verwachte rendement over de komende maanden e.d. )of voor directe inschrijving kunt u uw naam en adres in een e-mail te sturen onder vermelding van "Grafiekabonnement 2010", of iets anders waaruit duidelijk blijkt dat het daarom gaat. U krijgt dan zo spoedig mogelijk schriftelijk bericht.
Kijkt u anders eerst naar een selectie van wat het abonnement heeft opgeleverd vanaf 1996 tot nu. 
(Etsen, houtsneden, computertekeningen, foto's, litho, monotypes, bespiegelingen over het kunstenaarsleven, De Dikke van Legel, impressies van bijeenkomsten van Beste Kunstenaars van Eindhoven en Verre Omstreken, korte diepte-interviews, interessante verbanden met Caravaggio,Velasquez, Rubens, Tiepolo, Goya, Captain Kirk, Manet, Munch, Picasso, Ray, Klee, Ernst, Beckmann, Lüpertz, Van Bladel, Kult, Gezelligheid, enzovoort).

 

Klik voor selectie op jaargang:

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997